Смс привітання з прощеною неділею

82

Короткі привітання з прощеною неділею у віршах

Хочу вибачення попросити, образи старі забути, почати все з чистого аркушаі з добротою жити завжди!

З прощеним днем! нехай бог простить, і я не буду зла тримати.нехай господь нам пошле, і світло, і благодать.

Прошу вибачення від душі вас у відповідь прощаю, адже затаєних вантаж образдушу так обтяжує…

Прости мене! я щиро прошу.нехай нерозуміння лід розтане, я вантаж образи більше не ношу, лише той душею світлий, хто прощає!

Вам пробачити хочу образи,злість і грубі слова.і мене прошу пробачити вас, щоб була душа жива.

Ти, дружок, мене прости, зла на серці не тримай.сонце нехай в душі сяє, знай, що бог нас всіх прощає.

Прошу за все мене пробачити, адже знаю, я-не ідеал!всю злобу потрібно відпустити, щоб кожна мить щасливіше став!

Ти відзнач прекрасний деньсветлим примиренням.вітаю я тебе з прощеним воскресінням!

Ви мене, прошу, вибачте, за образливі слова, за вчинки і діяння, була я часто не права.вам я теж все прощаю, кажу вам про любов.адже без кам’яної образи, жити нам легше і йти.

Прошу, образи не таїти,прошу, мене за все пробачити.до чого один одного засуджувати, адже бог вчив нас усіх прощати!

Хочу сьогодні я, в день воскресеньяпросить у брата щиро прощення.і якщо було що-небудь погане-забудь, мій брат, будь ласка, таке.

Прости, якщо зробив я щось не так-прости мене, знаю, – я винен — хочу тобі здоров’я пожелатьі всіх своїх кривдників прощати!

B прощена воскресеньпрошу від душі пробачити, забути всі сварки пустиеі дурні сварки забути.

Я дуже вас прошу: вибачте, відкиньте помсти обітницю, і гнів на волю відпустіть, щоб в гніві не наробити бід!

Зворушливі привітання з прощеною неділею в прозі

Прости мене, якщо я дійсно винна перед тобою і дозволь залишатися тією людиною, яку ти з гордістю назвеш другом.

Прости мене за все. Сьогодні, в прощену неділю я від душі бажаю тобі спокійного і щасливого життя, в якій не буде сірих буднів, сумовитих людей, недоброзичливих поглядів. Нехай все і з усіма, і завжди у тебе буде добре. Щастя і удачі!

Нехай всі непорозуміння між нами залишаться в минулому, а тепло і радість панують в наших відносинах. Нехай наші серця наповняться світлими думками, любов’ю до близьких людей, щирою радістю і турботою! адже прощати-це справжнє щастя.

Прости мене за мимовільні образи на честь світлого і радісного прощеного неділі! нехай безтурботна радість поспішить до тебе в гості, захопивши з собою неймовірний успіх і підбадьорливі веселощі!

Сьогодні прошу пробачити мене за всі минулі слова і вчинки. Нехай між нами зникне цей бар’єр недомовленості і образ. Прощаючи і пробачивши, ми очистимо наші душі.

У це світле свято хочу щиро попросити у тебе вибачення! відпусти всі образи і тугу, не зберігай зла в своїй душі. Нехай кожен твій день наповнюється тільки добрими подіями! посміхайся і даруй цьому світу тільки добро!

У прощену неділю прошу вибачення у тебе за ситуацію, яка посварила нас. Мені нескінченно шкода, що наговорив багато зайвого, але обернути час назад я не в силах, тому залишається тільки сподіватися, що ти повіриш мені і пробачиш.

У цей світлий день бог нас всіх прощає, кожен зі свого серця всі образи відпускає, я прошу і тебе пробачити мене, залишити похмурі дні і хвилини розбрату в минулому. Нехай життя твоє обходиться без обману і лукавства, нехай у відносинах з близькими і знайомими присутній розуміння, повагу і доброта.

Прошу прощення за все і в світле свято прощеної неділі від чистого серця бажаю тобі всіх благ в житті, достатку, віри, любові і здоров’я. Нехай близькі люди завжди будуть поруч. Нехай ні образ, ні смутку не знає твоя душа.